Je hebt keuze uit verschillende regio's:

Regio West-Vlaanderen

Vanaf een aangename hoogte vaart U over de prachtige landschappen en steden . Kortrijk met zijn Broeltorens, de Leie, de Vlasroute . Ieper in de Westhoek het landschap van Flanders Field, sta even stil bij het mooie landschap van de grote oorlog . Brugge “die schone” een middeleeuwse wereld stad, erkend als Unesco Werelderfgoed. Roeselare de Rodenbachstad met zijn pronkende Belforttoren .Waregem op de grens met de provincie Oost- Vlaanderen en de Leievallei maar zeker niet te vergeten het hippodroom met jaarlijks het evenement Waregem Koerse . Van de Vlaamse Ardennen tot het machtige Heuvelland, Vlaanderen is prachtig (Hierbij ook een lijst van onze opstijgplaatsen ) Mocht Uw gemeente niet op de lijst staan, kijken wij steeds voor een oplossing om aan uw wensen te voldoen .

Van de Vlaamse Ardennen tot het machtige Heuvelland, Vlaanderen is prachtig (Hierbij ook een lijst van onze opstijgplaatsen )

Mocht Uw gemeente  niet op de lijst staan, kijken wij steeds voor een oplossing om aan uw wensen te voldoen .

Meer info

Regio Oost-Vlaanderen

De Zwalmstreek een agrarisch gebied met kastelen en grote hoeves en pittoreske kerken en wat we zeker niet mogen vergeten zijn de eindeloze landelijke vergezichten . Oudenaarde aan de schelde , stad van De Ronde , de vele kasseien, de Koppenberg (de bult van Melden) en de o zo mooie Oude Kwaremont . Gent de hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Gentse feesten of niet er is zo veel te zien in de Arteveldestad , het Gravensteen, Sint Baafs, het Belford .Ervaar de sfeer van de Korenlei en Graslei vanuit de lucht . Deze vaarten zijn zo rustgevend terwijl we varen over de Leie en Scheldevallei. (Hierbij ook een lijst van onze opstijgplaatsen ) Mocht Uw gemeente niet op de lijst staan, kijken wij steeds voor een oplossing om aan uw wensen te voldoen.

Meer info

Regio Doornik en Noord Frankrijk

Doornik geldt nog steeds als een der voornaamste monumentensteden van België. Van groot belang is de romaanse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Er is een 13e eeuwse brug over de Schelde, het oudste belfort van België en een lakenhal, beide aan de bezienswaardige Grote Markt, en verder verschillende stadspoorten en pakhuizen. Net buiten de stad waant U zich in een volledig andere wereld waar rust en natuur primeert . De Ducasse (volksfeest) van Ath (Aat) en de festiviteiten van Lessines (Lessen) … Henegouwen is ook een streek met vele facetten . Zijn Kerken en monumentale abdijen getuigen van een diepgewortelde religieuze devotie .De belangrijkste Henegouwse steden zijn Ath (Aat) Comines (Komen), Mons (Bergen) en Tournai (Doornik) Wanneer we deze rustige ongerepte natuur van Pecq, Celles, Leuze –en –Hainaut en Ronse overvaren komen we tot het besef dat het heerlijk moet zijn om hier te wonen . ((Hierbij ook een lijst van onze opstijgplaatsen ) Mocht Uw gemeente niet op de lijst staan, kijken wij steeds voor een oplossing om aan uw wensen te voldoen.

Meer info