Uw eigen luchtballon

Unieke reclame voor uw bedrijf

Uw eigen luchtballon op maat

Het wordt steeds moeilijker om als firma origineel en opvallend naar buiten te komen. Een luchtballon overtreft hierbij alles.

De ballon fungeert niet alleen als reclameobject:

  • Klanten relaties tot op grotere hoogtes te brengen.
  • Eigen mensen binnen het bedrijf te bedanken voor hun grote inzet
  • Sales die een target halen
  • Actie bij aankoop van het product of promotie
  • Uw nieuwe logo naar buiten brengen
  • Tv-spots


Een luchtballon vaart enkel bij mooi weer wat resulteert dat men de ballon ook steeds zal aanschouwen op de mooiste tijdstippen van de dag. Ofwel vaart hij ‘s avonds een tweetal uur voor zonsondergang of ‘s morgens vroeg bij het ontwaken van de dag

stappenplan

Hoe gaan we te werk?

01

Strategie

Bij een eerste gesprek kijken we samen wat voor uw bedrijf belangrijk is en hoe en waar je de ballon wilt voor inzetten. We maken een raming op van alle kosten.

02

Ontwerp

Een eerste ontwerp wordt aangemaakt met de logo’s en kleuren die u wenst. We helpen tot in de kleinste details met de keuze van het ontwerp, rekening houdende met hoe goed deze ballon in de lucht zal herkenbaar zijn.

03

Productie

Na een goedgekeurd ontwerp en correcte offerte kan de ballon gerealiseerd worden. En kan u op een unieke manier uw bedrijf in de kijker zetten!

Realisaties

Hier zie je twee voorbeelden van realisaties (van ontwerp tot eindresultaat) van een gewone ballon en een speciale vorm ballon.

Interesse in uw eigen luchtballon?